Vi er flyttet til nye lokaler - læs mere her

Autohuset Kalundborg Leasing

Få masser af fleksibilitet og tryghed i bilbudgettet

Drømmer du om mere fleksibilitet som bilejer, og vil du gerne slippe for at bekymre dig om uforudsete udgifter? Så kan leasing være det rette valg. Hos Autohuset Kalundborg tilbyder vi fleksible og gennemsigtige leasingaftaler, som vi skræddersyer efter dine ønsker og behov. Du kan derfor trygt lease din drømmebil hos os.

Hvorfor vælge leasing? 

Der er rigtig mange fordele ved at lease din drømmebil frem for at købe. Først og fremmest får du masser af fleksibilitet som bilejer. Du vælger nemlig selv, hvor længe du vil lease den bil, du har udset dig. Oftest varer en leasingperiode mellem 12-36 måneder, og efter 11 måneder kan du til enhver tid opsige din aftale med en måned plus løbende måneds varsel. På den måde har du mulighed for at skifte bil, så ofte du vil. Derudover giver leasing en masse økonomisk tryghed, da du altid kender dine biludgifter. Når du leaser, betaler du først en lille førstegangsydelse og derefter en fast, månedlig ydelse, som blandt andet fastsættes ud fra dit kørselsbehov i hele leasingperioden. På den måde slipper du for uforudsete udgifter. Sidst men ikke mindst slipper du også for at bekymre dig om videresalg samt bilens restværdi. Når din leasingperiode ophører, leverer du blot bilen tilbage til Autohuset Kalundborg. 

Få en skræddersyet leasingaftale hos Autohuset Kalundborg

Hos Autohuset Kalundborg står vi altid klar til både at hjælpe dig med at finde den rette bil og skræddersy din leasingaftale, så den passer til din økonomi samt dit kørselsbehov. 

Ønsker du at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 29 86 96 87 eller via vores kontaktformular.

Biler til leasing

Beregn byttepris

Book prøvetur