Vi er flyttet til nye lokaler - læs mere her

Autohuset Kalundborg

Hvorfor skal du handle med os

Hos Autohuset Kalundborg finder du et stort udvalg af nyere, brugte kvalitetsbiler. Vores mission er at hjælpe dig med at finde den rette bil til den rette pris. Har vi mod forventning ikke netop den bil, du søger, hjælper vi gerne med at finde og hjemtage den gennem vores store netværk i Danmark og udlandet.

Noget af det vigtigste for os er tillid. Du kan derfor trygt stole på, hvad vi siger og gør. Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi er i stand til at yde professionel og kompetent rådgivning. Vi sætter os altid ind i din situation og rådgiver dig ud fra dine ønsker og behov for at sikre, at du træffer det rette valg for dig. 

Vi lever af supertilfredse kunder, der har lyst til at komme igen. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at leve op til dine forventninger. Vores kvalitetsbiler samt vores måde at drive forretning på har til formål at skabe en fantastisk kundeoplevelse, som du får lyst til at dele med andre. Derfor har vi fokus på at yde et tårnhøjt serviceniveau hver eneste dag.

Kig gerne forbi vores udstilling på Rendsborgparken 6 i Kalundborg, og lad os hjælpe dig med at finde drømmebilen. Du er også meget velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål.

Dét siger vores kunder om os

Beregn byttepris

Book prøvetur