Vi er flyttet til nye lokaler - læs mere her

Autohuset Kalundborgs samarbejdspartnere

blandt andet forsikring og finansiering. Se vores samarbejdspartnere her.

CarGarantie

Selvom alle vores biler er af høj kvalitet og grundigt testede, ved vi, at der stadig kan opstå uheldige situationer, der kræver en tur forbi værkstedet. Ønsker du at slippe for økonomiske bekymringer, kan du med fordel vælge en forsikring, der dækker mod uventede reparationsomkostninger. 

Hos Autohuset Kalundborg samarbejder vi med CarGarantie, som er en af de førende forsikringsspecialister inden for autobranchen i Europa med over 50 års erfaring. Med en forsikring fra CarGarantie slipper du for at bekymre dig om uventede udgifter, hvis uheldet skulle være ude. Derudover får du en lang række fordele. Du er blandt andet sikret:

CarGarantie tilbyder flere forskellige forsikringsprogrammer, alt efter om du for eksempel kun ønsker dækning af de vigtigste og dyreste dele, eller om du ønsker komplet dækning af alle elektroniske og mekaniske dele. Forsikringerne kan tegnes fra 12-24 måneder, og du vælger selv, hvor længe din dækning skal vare. Du kan læse meget mere om CarGarantie lige her.

Nordea Finans

Flere og flere bilkøbere vælger at finansiere deres drømmebil med et lån. Hos Bilhuset Kalundborg står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette finansieringsløsning. Vi samarbejder med Nordea Finans, der er et datterselskab af Nordea Bank, som tilbyder attraktive billån med lave renter.

Hos Nordea Finans er det nemt og trygt at låne penge til den bil, du står og mangler. Du ansøger om et lånebevis online, og du får altid hurtigt svar. Når din ansøgning er godkendt, gælder lånebeviset i 30 dage, så du har god tid til at mærke efter om den bil, du har udset dig, nu også er den helt rigtige. Du kan desuden afbetale på dit billån hos Nordea Finans i helt op til 8 år, dog maks. indtil bilen er 12 år fra første registreringsdato.

Du kan sagtens søge om et billån hos Nordea Finans, selvom du ikke i forvejen er Nordea-kunde. Du kan læse meget mere og ansøge om et lån her.

Autobranchen Danmark

Hos Autohuset Kalundborg er vi medlem af Autobranchen Danmark, som er en landsdækkende brancheorganisation med cirka 1.300 medlemmer, der repræsenterer virksomheder i autobranchen inklusiv nyvognsforhandlere, brugtvognsforhandlere, værksteder og autolakerere.

Autobranchen Danmark stiller skrappe krav til sine medlemmer. Forhandlerne skal blandt andet bevise, at de har en seriøs og veldrevet forretning, og så skal de overholde organisationens normer for god forretningsskik. Vores medlemskab af Autobranchen Danmark er derfor din sikkerhed for, at du handler med en god og ordentlig virksomhed. Derudover får vi stillet nyeste lovgivning omkring handel af biler til rådighed, så vi altid har den nyeste viden på området og er i stand til at rådgive dig som kunde bedst muligt.

Du kan læse mere om Autobranchen Danmark her.

Beregn byttepris

Book prøvetur